iMalå.se Företag · Föreningar · Kommunalt · Privatpersoner
Startsidan      Publicera nyheter      Registrera dig
Fatima Holms
Nu är det dags för de där goda med grädde i mitten ... ja just det, semlor. Är ju egentligen allergisk och skall inte stoppa i mig dem, men vad står man inte ut med när det är något gott ... det är samma sak med choklad, ibland bara måste jag, kan bara inte låta bli, snacka om att man har dålig karaktär :)

Hörde en intressant diskussion om FB (Facebook) som nådde mina öron. Visst man kan se det från två sidor, det finns annat att göra än att hänga framför datorn tills ögonen blöder, men man kan ju göra det med måtta! Själv har jag funnit många gamla vänner på FB som jag har försökt att söka igen men misslyckats totalt. Vad sägs om en vän från tiden i USA för snart 19 år sedan. Fick glädjefnatt när jag fick ett meddelande att det fans någon som ville bli vän med mig. Förstod först inte vem det var, kände inte igen namnet, men kortet sa mig allt. Kvinnan hade gift sig och bytt efternamn. Bara under de två senaste veckorna har det kommit flera förfrågningar från de som jag har tappat bort med tiden.

Egentligen är det konstigt, vissa vänner pratar man med nästan varje dag, med en del tar det flera månader innan man lyfter luren och ringer upp, men varje gång man pratar med varandra så är det som om man träffades igår. Jag tror att jag lever i symbios med en barndomsvän i Stockholm. När vi flyttade upp så började vi att brevväxla med varandra, hälsade på varandra på loven. Vi utbildade oss inom samma yrke, skaffade barn samtidigt och separerade samtidigt. Hittade den nya kärleken igen vid samma tidpunkt. Det är nu flera år sedan vi träffades men det är ändå som om vi känner av varandra hela tiden. Ibland kan jag känna på mig att något har hänt, jag ringer då och mycket riktigt, jag hade helt rätt. Ibland är vi på väg att ringa samtidigt. Jag undrar egentligen vad sådant där beror på?

Våren har kommit hit med stormsteg och det känns helt underbart. Solen lyser gnistrande i snön och lyser upp hela dagen. Varenda Malåbo kan väl det där med att skotta snö vid de här laget! Vi kanske skall skänka lite till snöbristen till vinter OS! Synd att det blir en bit att frakta snön, det kunde ju ha blivit ett miljonklipp!

Jag har förresten börjat att spela badminton, att man kan ha så roligt. Jag kan med säkerhet säga att jag är den sämsta av alla i gänget, men att det är kriminellt roligt. Har jag inte träningsvärk i benen dagen efter så har jag det då i bukmusklerna efter alla skrattanfall så att tårarna bara rinner. Ibland blir jag bara så frustrerad när det inte går bra, men samtidigt så skrattar jag bara åt eländet, hur klumpig kan jag egentligen vara? Det går att skylla på allt ifrån att lysrören bländar till att jag inte har glasögonen på mig och faktiskt har brytningsfel, vilket medför att jag har svårt att se var linjerna går och om bollen verkligen kommer över nätet ... eller jag kanske bara ska erkänna att jag helt enkelt är urkass. Roligt är det i alla fall och lyser upp vardagen, att gå iväg för att skratta i över en timme är inte helt fel samtidigt som man faktiskt rör på sig.

Ha en trevlig helg och njut av semlorna!   Dela


Fatima Holms Publicerad av:
Fatima Holms


· Tipsa till någon · Anmäl
Direktlänk: http://www.imala.se/?go=las&id=174908923&db=logg&
Uppdaterad 2010-02-11 11:59 | Öppnad 8950 gr
Du måste vara inloggad för att kommentera inlägget!
« Tillbaka · Fler inlägg av Fatima Holms · Senaste inlägg
Logga in och dela nyheter
E-postadress:

Lösenord:
Glömt lösenordet | Registrera dig

Önskeposter.se
Ladda upp enkelt eget motiv/foto och få det utskriven som posters, fotoförstoring, canvas, affischer m.m.
www.onskeposter.se

Malåbo Visa alla
Maria
Anders
Ralf
Ingela
daniel
Rikard
Judith
Therese
jenny

Rekomenderar Annonsera här
 Jobba effektivare 
och enklare online med era kunder, medlemmar, klienter m.fl!

- Skapa Faktura
- Kurser, Läxor
- Offert 
- Databas
- Tidsbokning
- WebbEnkät
- Undersökning
- Formulär
- Bokning
- Debattforum
- Nyhetsbrev
- Skapa Hemsida
  m.m.


Perfekt för företag, föreningar, kommuner
m.fl att komma igång och hantera.

PROFFMAN
www.proffman.se

Nå ut till samhället!
Annonsera på iMalå.se
och nå ut till 2/3 i Malå.
Sponsra och synas här »
Foto Visa alla
VÄRLDENS BARN i Malå Bilder från Malås insamling 20...
Rekomenderas Skapa annons »

Alltidminnas.se
Skapa en minnessida för någon
och låt minnen alltid leva vidare.
www.alltidminnas.se
Annonsera på iMalå.se
och nå ut till 2/3 i Malå.
Sponsra och synas här »

Startsidan · Företags nyheter · Evenemang · Debatt · Köp & Sälj · Foto · Video · Medlemmar · Registrera dig · Logga in
iMalå.se © 2022 | info@imala.se
Sidan inriktar sig till alla privatpersoner, företag, föreningar i Malå.
iMalå.se erbjuder samhället att själva kunna dela med sig nyheter, evenemang, information, händelser m.m direkt inom Malå.
Läs mer om iMalå.se |
Utgivare: John Proffman