iMalå.se Företag · Föreningar · Kommunalt · Privatpersoner
Startsidan      Publicera nyheter      Registrera dig
Carina Bergström
Mina inlägg  
Information  
Foton  
Video  
 
 
« Tillbaka
 
REKOMENDERAR i Malå

Annonsera här


Carina Bergström (Privatperson)
Info: Välkommen till mitt lilla krypin. Jag är ju en gammal malåbo som nu mer bor i Kinna. Jag är gift med Niklas Bergström. Vi har fyra underbara barn var av två har handikapp. Det är en utmaning men också väldigt roligt. Jag jobbar som personlig assistent åt vår ...Visa mer »
Du måste vara inloggad för att skriva till Carina Bergström!
Carina Bergström Carina Bergström
Idag har jag verkligen varit på hugget, vet inte om det är värmen som gör det. Är riktigt varmt här nu så man vill röra sig så lite som möjligt. Jag pratade med habiliteringen idag om Melinda. De tycker nog att jag är en av de jobbigaste personer som finns. Då Melindas diagnos är så ovanlig som den är så börja jag ifråga sätta varför ingen rikigt har någon uppföljning på henne. Utan de låter bara tiden rinna iväg. Den information som vi har hittat så ska hon tydligen bli sämmre men vi vet inte hur men de gör inte så mycket för att kolla upp henne. Ska bli intressant och se vad som händer nu. Tänk om man inte hela tiden var tvungen att hålla på och bråka med alla myndigheter och läkare vad mycket mer energi man kunde lägga på barnen. När det gäller Melinda så har jag blivit ganska tuff imot dom. jag nöjer mig inte längre med ett " vi får se vad som händer" som är läkarnas älsklings uttryck utan jag ligger på dom hela tiden.
Och hdet är inte så uppskattat av vissa skulle jag vilja säga. Nä nu ska jag ta mig ut i köket och käka lite vattenmelon. ...
Läs mer
2007-08-09 19:44
Carina Bergström Carina Bergström
Nu har vi börjat komma in i rutiner här hemma igen. Niklas började jobba i tisdags och jag har alla barnen hemma. Kan säga att man vänjer sig snabbt vid att vara två hemma. Så på kvällarna blir det inte mycket gjort. Då hela familjen är trött och slut. Men dagarna har ändå gått ganska snabbt. Jag kommer att börja jobba lite nätter varje månad fram i höst och tycker det ska bli jätte roligt. I kväll har jag tänkt att vinna över Niklas i golfspel. Får se hur det går. Har inte haft sån jätte tur med det precis. Barnen längtar upp till Malå och Melinda frågade mig idag om vi inte kunde åka till farmor och farfar. Jag tror att denna semester var något av en höjdare för våra barn för de pratar om den hela tiden.
Ha det gött alla...
Läs mer
2007-08-02 19:58
Carina Bergström Carina Bergström
Idag har våran dotter haft kalas för några här i Kinna som kan för att fira henne. Så vi började våran dag med att städa lite. Verkar som om det tar ett tag att komma i ordning efter semestern. Många paket blev det och en tårta med jordgubbar på. Mums vad hon åt mycket. Det var Linda som hade gjort den och den var verkligen jätte god. Kan tala om att Melinda nu är jätte trött efter denna dagen. Men det blev en lyckad dag för henne.
...
Läs mer
2007-07-29 19:09
Carina Bergström Carina Bergström
Hemma igen men längtar redan tillbaka. Nu har vi varit i Malå på semester och jag ska försöka att sammanfatta den lite här. Den långa bilresan upp gick otroligt bra med barnen. Ingen tjafs eller gnäll. Väl framme så sken vi alla upp. Äntligen var vi framme. Så jätte roligt att få träffa alla. Dagarna bara sprang iväg.Vi var mycket ute i fridhem och det var så underbart att få tillbringa dagarna med dom.Det är så synd att vi inte kan träffas oftare. Träffade Rolf som jag inte träffat sen vi flyttade för 7 år sedan och hans underbara tjej Marie. Det var kanon kul. Det blev ett ordentligt vattenkrig i hans trädgård precis som förr. Och de två som satte upp reglerna var de som bröt de mest. Alltså Nicke och Rolf. Svärmor gjorde sin jätte goda palt och svärfar fick mig att smaka på surströmming( han lyckas få mig att smaka varje gång) så vem vet snart kanske jag börjar gilla det. Vi var på Kristoffers kalas och det var med kul. Sen så fick våran Melinda fira sin födelsedag med farmor och farfar för första gången. Hon strålade av lycka. Det var nog den bästa födelsedagen hon har haft. När det var dags att fara till stugan på dagen och man skulle säga hejdå till alla tyckte jag var jätte jobbigt. Stort kramkalas blev det. Alla stod uteoch vinkade när våran bil rullade ut från tomten. Då började tårarna rinna på mig. Vet att jag kommer sakna alla så mycket så det var inget kul att åka. Kvällen i stugan gick åt till att packa in allt i bilen så det skulle vara klart för att åka tidigt på morgonen. Vi tog en sväng om hos svärmor på jobbet och sa hejdå till henne. Då kom de där tårarna igen när bilen började rulla. Bara det att få se våra barns ögon lysa varje gång vi åkte till farmor och farfar finns det inget som kan slå. Så om jag får bestämma så kommer vi upp igen nästa sommar.
...
Läs mer
2007-07-25 18:30
Logga in och dela nyheter
E-postadress:

Lösenord:
Glömt lösenordet | Registrera dig

Önskeposter.se
Ladda upp enkelt eget motiv/foto och få det utskriven som posters, fotoförstoring, canvas, affischer m.m.
www.onskeposter.se

Malåbo Visa alla
Anneli
Erik
swahn
Helena
Veronica
Marica
Johanna
mattias

Rekomenderar Annonsera här
 Jobba effektivare 
och enklare online med era kunder, medlemmar, klienter m.fl!

- Skapa Faktura
- Kurser, Läxor
- Offert 
- Databas
- Tidsbokning
- WebbEnkät
- Undersökning
- Formulär
- Bokning
- Debattforum
- Nyhetsbrev
- Skapa Hemsida
  m.m.


Perfekt för företag, föreningar, kommuner
m.fl att komma igång och hantera.

PROFFMAN
www.proffman.se

Nå ut till samhället!
Annonsera på iMalå.se
och nå ut till 2/3 i Malå.
Sponsra och synas här »
Foto Visa alla
ingela Sommar 2010...
VÄRLDENS BARN i Malå Bilder från Malås insamling 20...
Rekomenderas Skapa annons »

Alltidminnas.se
Skapa en minnessida för någon
och låt minnen alltid leva vidare.
www.alltidminnas.se
Annonsera på iMalå.se
och nå ut till 2/3 i Malå.
Sponsra och synas här »

Startsidan · Företags nyheter · Evenemang · Debatt · Köp & Sälj · Foto · Video · Medlemmar · Registrera dig · Logga in
iMalå.se © 2020 | info@imala.se
Sidan inriktar sig till alla privatpersoner, företag, föreningar i Malå.
iMalå.se erbjuder samhället att själva kunna dela med sig nyheter, evenemang, information, händelser m.m direkt inom Malå.
Läs mer om iMalå.se |
Utgivare: John Proffman