iMalå.se Företag · Föreningar · Kommunalt · Privatpersoner
Startsidan      Publicera nyheter      Registrera dig
Malin Stenberg
Mina inlägg  
Information  
Foton  
Video  
 
 
« Tillbaka
 
REKOMENDERAR i Malå

Annonsera här


Malin Stenberg (Privatperson)
Info:   Hej & välkommen! Detta är jag: Ålder: I mina bästa år! Status: Sambo och förlovad. Barn: En tonårstjej på 15 och en bonuskille på 10 år. Yrke: Studerar till lärare. Intressen: Familjen, läsa, måla, pyssla, vänner, musik, resa, vara ute i skog och mark ...Visa mer »
Du måste vara inloggad för att skriva till Malin Stenberg!
Malin Stenberg Malin Stenberg
Varför hittar jag bara på en massa dumheter och trams när jag borde plugga? Surfar runt på internet, pratar i telefon, kikar till min facebook, viker tvätt, knaprar på pepparkakor, läser skvallertidningar, läser lillasysterns blogg, knatar omkring utan bestämt mål runt omkring i huset, tar fram kurs litteraturen och börjar om från början igen...suck! Vi ska läsa fem böcker klart till på söndag, för på måndag ska vi blogga. Därför sitter jag hemma och läser, öuhm! Orkar inte sitta i skolan och läsa, soffan hemma är mycket skönare, tyvärr! På tal om skvaller tidningar, läste förra veckan om Blondin Bella "Isabella Löwengrip" 18 års fest. Tänk att man kan bli så känd på en blogg??? Helt fantasktiskt egentligen. Hon firade sin 18-års dag på Café Opera, med en MASSA kändisar?! David Hellenius, Peter Magnusson Unni Drogge var där liksom Linda Rosing. Fast, det är väl klart att dessa kändisar går dit, de hamnar ju på löpsedlarna. Dessutom sponsrade ett flertal företag festen. Hur är detta möjligt? Denna lilla blonda okända tonårstjej blir "kändis" i princip över en natt. Okej, hon började väl blogga 2004 (enligt wikipedia) och 2008 blev hon uppmärksammad av medierna. Nu tycker jag i och för sig att det är skillnad på kändis och kändis. Men det tänker jag inte gå in djupare på just nu. Hennes blogg har 200 000 besökare/dag och bloggen värderas till 5 miljoner kronor. Denna tonårstjej finns till och med på Wikipedia!!! WHAT!! Min förvåning är enorm. Jag kan faktiskt bara säga en sak. GRATTIS TJEJEN, detta har du ta mig tusan gjort bra! Hon gör affärer på sin blogg och tjänar pengar, det är bara att gratulera, smart brud. Jag skulle gladeligen vilja tjäna pengar på min lilla blogg..hahah =D Det kommer aldrig att inträffa, men önska kan man ju. Finns det inget företag där ute som vill sponsra mitt 40-års kalas och ge mig presenter till ett värde av 50 000kr? =) Jag kanske är känd som BloggMalin då om jag börjar blogga som ett tok redan nu? Jag lovar att bjuda in en massa kändisar. Fast, nu är det ju väldigt låååångt borta innan jag fyller 40..öum! Så de så! Jag kanske hinner bygga upp en ny blogg innan dess? Jag skulle kanske söka mig ut i cybervärlden och starta en ny blogg? Hmm...men då måste man verkligen komma med någonting nytt/intressant att blogga om. Att göra en ny blondinBella är ju redan kört, och så är jag för gammal för det, tror jag ;) Äh, jag får nog nöja mig med att vara en helt okänd liten Malin som aldrig kommer att bli svinrik på sin blogg. Fast, okänd och okänd? Undrar hur många i Malå det är som läser min blogg? =) Nu är det färdig svamlat, dags att ta fram piskan och läsa lite grann.
Hejsvejs// BloggMalin...måste nog hitta på ett snyggare bloggnamn ;)...
Läs mer
2008-11-12 12:56
Malin Stenberg Malin Stenberg
Som vanligt sitter jag med näsan i böckerna och pluggar för kung och fosterland...hahaha NOT! Låg och funderade nu på morgonen på en föreläsning jag var på för ett bra tag sedan (har inte med skolan att göra) det är någonting som jag verkligen tagit fasta på, eller försöker leva upp till så gott det går, man är ju inte bara mer än människa. Föreläsningen handlade om att "skylla på andra, gnälla, klaga och att det man irriterar sig på hos andra säger egentligen någonting om dig själv.” Det sistnämnda är verkligen tankeväckande måste jag säga. Och det är sannerligen en provocerande rubrik som många har svårt att ta till sig. Även jag min kära brutus ; ) Ibland kan vissa människor få mig att känna osäker, irriterad, besviken, stressad eller jag gillar de helt enkelt inte. Hur ofta säger man då inte ” Våran personkemi stämmer inte”. På så sätt har man valt att se problem enbart hos andra människor och att det är deras uppgift att ändra på sig för att denna ”personkemi” ska fungera bättre mellan oss. Kan ta ett arbetslag som ex. Blir det inte bättre så brukar man lösa problemet med att ta fram trollstaven, sära på personerna och låta de arbeta i olika arbetslag. Så var det problemet löst! Nä, det tycker inte jag. Problemet kvarstår för ingen har bearbetat sin del i problemet utan endast skyllt på arbetskompisen och bara sett bekymmer och besvär i denne. På så vis följer problemet med till nästa ställe, den bryts inte.
...
Läs mer
2008-10-09 09:15
Malin Stenberg Malin Stenberg
Så var den helgen överstökad. Var och hjälpte sambon i skogen en liten stund igår med vedklyvning. Jag trivs att vara på "brånan". Ta med sig fikasäcken och vara ute i skogen är avkopplande. Om vädret är på topp och solen skiner blir det ännu trevligare.:o) Nästa helg ska jag till stockholm. Vi ska överraska min "gammel moster" som fyller 70 år! Hon är just nu i Slagnäs med min kusin och sorterar en väldans massa kort som ska scannas in i datorn. Skulle egentilgen åka dit en sväng idag, men blev billös. Åh, vad besviken hon blev över att jag inte kunde komma.De åker hem på tisdag, och jag kan ju inte säga men vi syns ju snart! Moster Astrid är en av de häftigaste människor jag känner, ett riktigt original Hon är ofta på resande fot. Hon var 3 månader i Dominikanska Republiken, reste dit själv. Men hon fick självklar besök av sin dotter, och en vännina. Hon har även hunnit med en sväng till Indien och många andra ställen. Det är på äldre dar som hon har börjat att resa en hel del. Nu hägrar Kina för henne. Astrid ser inte en dag äldre ut än 50, pigg, fräsch och rackans stilig. Hon är rak och ärlig, oj vad hon kan gå hårt fram ibland ;o) och fantastiskt rolig och underhållande. Sedan är hon en fantastisk på att laga mat mmmm, (hon är vegetarian.) Och varje gång jag ätit det hon tillagad vill jag alltid konvertera till vegetarian. :o) Jag hoppas att jag själv är lika tuff och levande som henne när jag är 70 år. Jaha, nu är det dags att äta lite lunch. Magen började helt plötsligt kurra när jag tänkte på Astrids mat, kikärtsgrytan tex mums.
Auf wienerschnitzel !...
Läs mer
2008-09-14 12:49
Malin Stenberg Malin Stenberg
måla, måla, måla och åter måla. Har målat lister, väggar, tak, hyllor, garderober, fönster, (och ett helt hus i sommras...urk!) Men nu så får det snart vara nog! Ska bara måla listerna i min atlejé och Sandras tevebänk. Snart kan vi flytta in i det nya huset, HURRA! oj vad vi längtar, hela familjen. Och då ska jag inte måla en pinal mer, förrutom tavlor i mitt eget krypin :o) Har äntligen fått det jag drömt om i många, många år. En EGEN ateljé. Vilken lyx, vilken lycka, vilken dröm.
...
Läs mer
2007-09-12 19:08
Malin Stenberg Malin Stenberg
Att vara tonårsförälder är inte alltid så lätt. Inte heller enkelt att vara tonåring när hormonerna rusar runt i kroppen och man håller på att frigöra sig från sina föräldrar. Vill dela med mig av min dikt tillägnad min fina tonårstjej.
...
Läs mer
2007-04-29 09:55
Malin Stenberg Malin Stenberg
En vacker dikt som min 13-åriga dotter har skrivit. Frågade först om jag fick dela med mig av den, och det var okej.
...
Läs mer
2006-11-17 13:25
Malin Stenberg Malin Stenberg
Sov gott älskade mormor jag saknar dig så himla mycket.
...
Läs mer
2006-10-02 13:49
Malin Stenberg Malin Stenberg
Hej,
måste ju skriva lite i dagboken. Är ny i Malå, och pluggar för fullt. Det var allt för denna gång.
2005-10-26 12:21
Logga in och dela nyheter
E-postadress:

Lösenord:
Glömt lösenordet | Registrera dig

Önskeposter.se
Ladda upp enkelt eget motiv/foto och få det utskriven som posters, fotoförstoring, canvas, affischer m.m.
www.onskeposter.se

Malåbo Visa alla
Choklad
TiiRRii
Carina
Josefin
Ronja
elsabelsa
Erika
Fredrik
Camilla

Rekomenderar Annonsera här
 Jobba effektivare 
och enklare online med era kunder, medlemmar, klienter m.fl!

- Skapa Faktura
- Kurser, Läxor
- Offert 
- Databas
- Tidsbokning
- WebbEnkät
- Undersökning
- Formulär
- Bokning
- Debattforum
- Nyhetsbrev
- Skapa Hemsida
  m.m.


Perfekt för företag, föreningar, kommuner
m.fl att komma igång och hantera.

PROFFMAN
www.proffman.se

Nå ut till samhället!
Annonsera på iMalå.se
och nå ut till 2/3 i Malå.
Sponsra och synas här »
Foto Visa alla
ingela Sommar 2010...
VÄRLDENS BARN i Malå Bilder från Malås insamling 20...
Rekomenderas Skapa annons »

Alltidminnas.se
Skapa en minnessida för någon
och låt minnen alltid leva vidare.
www.alltidminnas.se
Annonsera på iMalå.se
och nå ut till 2/3 i Malå.
Sponsra och synas här »

Startsidan · Företags nyheter · Evenemang · Debatt · Köp & Sälj · Foto · Video · Medlemmar · Registrera dig · Logga in
iMalå.se © 2022 | info@imala.se
Sidan inriktar sig till alla privatpersoner, företag, föreningar i Malå.
iMalå.se erbjuder samhället att själva kunna dela med sig nyheter, evenemang, information, händelser m.m direkt inom Malå.
Läs mer om iMalå.se |
Utgivare: John Proffman