iMalå.se Företag · Föreningar · Kommunalt · Privatpersoner
Startsidan      Publicera nyheter      Registrera dig
Sara
Mina inlägg  
Information  
Foton  
Video  
 
 
« Tillbaka
 
REKOMENDERAR i Malå

Annonsera här


Sara (Privatperson)
Info: Som man alltid kommer att minnas Malå, oavsett var man än befinner sig i världen! Gamla Malå, som inte går att jämföra med något annat samhälle. Intriger och glädje utbyter varandra. ICA viruset som sprider sig som en löpeld och hotar att ta över alla affärss ...Visa mer »
Du måste vara inloggad för att skriva till Sara!
Sara Sara
Grown-ups never understand anything for themselves. And it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them!"
2008-07-07 16:31
Sara Sara
Avtrycket från en själ
...
Läs mer
2008-04-08 14:57
Sara Sara
Sjuk igen!
...
Läs mer
2007-09-12 16:07
Sara Sara
Jaha, tittade mig själv i spegeln och jag tror att jag till och med såg hur min dubbelhaka fick skinnet att skrika och vrida sig medan den töjdes ut. FY VAD HEMSKT! Jag har legat rätt ok nu den senaste månaden i vätska, men i förrgår, tror jag att det var. Började det smärta i ryggen då jag gick och idag är jag större än vad jag var igår. Det är så himla jobbigt, det är jobbigt att andas och det är jobbigt att röra sig. Förstår inte varför min kropp beter sig såhär. Ibland undrar jag om det verkligen är fetma jag lider av... Om all denna vätska försvann.. Hur mycket skulle min kropp sjunka ihop då?
...
Läs mer
2007-06-28 20:54
Sara Sara
Den här bilden hade jag på FÖRRA BLOGGINLÄGGET!!!!! Den där nere.. Under den här... *mutter spott å frääs!*
2007-05-23 21:13
Sara Sara
Jag har fått börja äta Metformin och den medförde en hel del
komplikationer i början. Inget man vill ta så här "out in the open".. *skratt* I alla fall så tror jag att medicinen gör susen, för jag har börjat leva upp totalt! Jag har känner mig piggare och har d...
Läs mer
2007-05-22 23:16
Sara Sara
Jag är här.. Och jag ser inte att jag rör mig..
...
Läs mer
2007-04-30 19:00
Sara Sara
Muttrar på min ”SYSTER Isabelles” dagboksinlägg.. Muttrar.. Snarare fnyser lite surt..
...
Läs mer
2007-04-16 11:41
Sara Sara
Jag är mätt.. JAG ÄR MÄTT!!!
...
Läs mer
2007-04-14 23:20
Sara Sara
En utav Saras filosofiska tankar *skratt*
...
Läs mer
2007-03-31 00:41
Sara Sara
Jaha.. Olav har börjat jobba och kommer nog inte hem förrän klockan tio i kväll. Sedan Niklas åkte till sin mamma, har vi streck sett Stargate Atlantis serien. O my God, vad jag blivit fest vid den. Visst, det finns tråkiga avsnitt, men de som är BRA är verkligen BRA. Jag menar, samma sak är det ju med CSI, det finns tråkigare avsnitt och det finns avsnitt man inte kan slita sig ifrån.
Har en praktik några stenkast från min hand (vet inte om jag har fått den ännu), vi får se hur det slutar. Praktiken skall i så fall vara på Rebellteatern, en teater där utvecklingsstörda ska ha en ch...
Läs mer
2007-02-27 20:43
Sara Sara
Är det någon här som behöver lite stöd och råd inom vårdnadstvister och dylikt.. Gå in på denna sida... Helt underbart BRA!!!
2007-02-24 22:02
Sara Sara
He who knows much about others may be learned, but he who understands himself is more intelligent. He who controls others may be powerful, but he who has mastered himself is mightier still -Lao-Tsu. Tao Teh King
...
Läs mer
2007-01-19 16:40
Sara Sara
Har satt in hur många julbilder som helst.. så nu är det bara du sparar dem MAMMA.. för de är egentligen bara till dig.. Surpuppan Olav är påväg till jobbet.. Uss.. hoppas han stannar där tills surheterna går över.. Han ska klaga på mitt morgonhumör, han som inte har något själv att hänga i julgranen. *mutter*
...
Läs mer
2007-01-17 05:49
Sara Sara
Jag tänker mycket, filosoferar för mig själv. En dag hoppas jag att jag hitta någon som tycker om att diskutera lika mycket som jag gör. Hm, skulle kunna använda mitt nya favoritord... Bejaka.. *skrattar för mig själv* Någon som kan bejaka det inre tillsammans med mig..
...
Läs mer
2007-01-05 22:06
Sara Sara
Jaha, nu är det nyår och ingenting verkar förändra sig ändå.. Alltid hoppas man ju på det bästa, men jag har då absolut ingenting märkt.
...
Läs mer
2006-12-31 21:44
Sara Sara
Julen är något jag alltid har sett fram emot. När man var liten, var det jultomten och alla klapparna.. Nu förtiden är det inte det som hägrar längre, nu är det glädjen i sitt eget hjärta och (när vi har Niklas hos oss) spänningen som lyser ur Nickes ögon.
...
Läs mer
2006-12-22 02:24
Sara Sara
Jag mår faktiskt inget vidare.. Idag är första gången jag fått i mig något på två dagar. (Det smakar skit!) Igår hade jag nästan 40 graders feber (vill att ALLA ska tycka synd om mig :P) och tog samtidigt hand om Niklas medan Olav jobbade. Skaffade en barnvakt som kom ungefär tre timmar före Olav slutade, men han la sig dock i soffan och somnade och sov sig igenom dessa tre timmar. Fick alltså ta hand om Nicke i alla fall, helt själv medan jag var gråtfärdig i stort sett hela tiden. Uss! För Nicke Picke var i sin bästaste form, absolut. Han la långfingrarna i blöt överallt. Så jag låg på soffan och kraxade.
Det är först nu jag börjar känna mig lite kryare har en irriteraden hosta som försöker skrapa sig ut genom halsen, tror jag.. Den vill inte ge med sig heller. ...
Läs mer
2006-12-18 01:00
Sara Sara
Eftersom jag lider av den där tristessen som så ofta besöker mig, gick jag in på sockerdricka (där jag faktiskt har en sida) och läste mina gamla dagboksinlägg.. Ganska roligt att se vad man har skrivit. Eftersom det inte händer något här just för tillfället, tänker jag dela med mig av vad jag antecknat med min lilla penna, då. (Penna och penna, snarare med pekfingervalsen) *skrattar åt mitt dåliga skämt*
...
Läs mer
2006-10-28 10:23
Sara Sara
Här sitter en utbildad Undersköterska, arbetslös, styvmor, gift, kärleksfull med så mycket att ge. Lever på sin fjuttiga inkomst från A-Kassa/vad fan som helst. Nedvärderad soffliggare utan arv eller rikedomar. Vad har jag att säga till om? Inför ögonen på regeringen är jag ingen, mitt ord betyder inget speciellt, bara en fjärt i rymden. De skrattar åt mina andetag, mina sorger, mina tankar eller min oro inför framtiden. De sitter i makten och ser ner på oss låginkomsttagare för att vi varken har jobb eller pengar. Vi kan ju gå ut bland alla chefer med våra CV:er och pistol-hota dem att anställa oss. Var hamnar vi lata jävlar den dagen vi inte har råd att betala för de som redan sitter på sina feta arslen och pekar på de som redan ligger?
...
Läs mer
2006-10-19 00:42
Visa äldre inlägg
Logga in och dela nyheter
E-postadress:

Lösenord:
Glömt lösenordet | Registrera dig

Önskeposter.se
Ladda upp enkelt eget motiv/foto och få det utskriven som posters, fotoförstoring, canvas, affischer m.m.
www.onskeposter.se

Malåbo Visa alla
matheus
Magnus
pontus
Saskia
Nina
Rolf
Magdalena
Tina
Jaaaaa

Rekomenderar Annonsera här
 Jobba effektivare 
och enklare online med era kunder, medlemmar, klienter m.fl!

- Skapa Faktura
- Kurser, Läxor
- Offert 
- Databas
- Tidsbokning
- WebbEnkät
- Undersökning
- Formulär
- Bokning
- Debattforum
- Nyhetsbrev
- Skapa Hemsida
  m.m.


Perfekt för företag, föreningar, kommuner
m.fl att komma igång och hantera.

PROFFMAN
www.proffman.se

Nå ut till samhället!
Annonsera på iMalå.se
och nå ut till 2/3 i Malå.
Sponsra och synas här »
Foto Visa alla
VÄRLDENS BARN i Malå Bilder från Malås insamling 20...
Rekomenderas Skapa annons »

Alltidminnas.se
Skapa en minnessida för någon
och låt minnen alltid leva vidare.
www.alltidminnas.se
Annonsera på iMalå.se
och nå ut till 2/3 i Malå.
Sponsra och synas här »

Startsidan · Företags nyheter · Evenemang · Debatt · Köp & Sälj · Foto · Video · Medlemmar · Registrera dig · Logga in
iMalå.se © 2022 | info@imala.se
Sidan inriktar sig till alla privatpersoner, företag, föreningar i Malå.
iMalå.se erbjuder samhället att själva kunna dela med sig nyheter, evenemang, information, händelser m.m direkt inom Malå.
Läs mer om iMalå.se |
Utgivare: John Proffman