iMalå.se Företag · Föreningar · Kommunalt · Privatpersoner
Startsidan      Publicera nyheter      Registrera dig
Mina inlägg  
Information  
Foton  
Video  
 
 
« Tillbaka
 
REKOMENDERAR i Malå

Annonsera här


Hervor Johansson (Förening)
Info: =) ...Visa mer »
Du måste vara inloggad för att skriva till Hervor Johansson!
Hervor Johansson
Idag den 16:e juli är en Sorgens Dag ... för 2 år sedan dog vår dotter Mona ...känns så orättvist...varför??? Saknar dej så enormt .... svårt beskriva, bara någon som förlorat ett barn kan förstå hur det är...och det är många som gjort det här i Malå. Mina tankar är hos era alla i dag.
Alla säjer, tiden läker sår, men varför gör det så otroligt ont fortfarande? Jo men visst, vi kan aldrig få tillbaka henne, men .... sitter här och skriver i min blogg, tårarna rinner och jag har henn...
Läs mer
2007-07-17 01:00
Hervor Johansson
Idag regn och rusk..... så med längtan tillbaka till midsommarhelgen. Packade vår nya husvagn och åkte i strålande sol ner mot "Luftacamping" i Ånäset. Praktisk som jag är tyckte jag, att vi tar en sväng om Solbacken i Skellefteå. Men se ... då flög guben i taket. "Har du tänkt på hur mycket folk det är ute idag dan före midsommaraftonen och vilket ekipage vi har?" Va´då! Du är väl för katten yrkeschafför ...? Men till slut insåg jag, när vi närmade oss Skellefteå, att han hade en poäng iallafall ... himla mycket folk överallt. Däremot på campingen där fanns plats --- men det lutade åt alla håll, när vagnen skulle pallas upp efter konstens alla regler. Så där fick vi jobba ett tag, förtältet skulle få vänta tills sonen kom. När han kom med sin familj tyckte vi att det var onödigt, vi kunde ju vara i hans förtält. Viktigaste personerna var ju våra gullklimpar Elias och Emil. Tänk att en kram kan vara så underbar, när den kommer från rätt personer. Även Monika kom med bussen från Arvidjaur. Vi hade en helt underbar midsommar med god mat ,dryck, bad och sol. Nöjda åkte vi hem med vår dotter som så lägligt fått sin semester. Henne skall vi förresten gratulera ... äntligen efter allehanda vikariat snart i 4 år inom äldrevården ... har hon fått en fast tjänst. Hurra, hurra !!!!!
...
Läs mer
2007-07-09 22:26
Hervor Johansson
Tänk... alltid finns det väl något att fira... i lördags samlade jag och min lagvigde mina arbetskamrater med respektive i Stockstugan uppe i Tjamstan för att fira mina 40 år i Malå ...Vi åt gott, pratade och skrattade... ja, om ett gott skratt förlänger livet / då kommer vi alla att leva minst 100 år till. Jag visade ett bildspel ( som Kennet B. hade hjälpt mej att tota ihop) med en bråkdel av alla trevliga saker som hänt i mitt liv här. Att visa allt ... ja, då hade vi suttit kvar än...hi.hi! Vi borde alla hitta något att fira ... inga stor braksaker utan även små ... det gör livet mycket roligare och lättare att leva. Så TACK alla mina underbara arbetskamrater, till nästa gång det blir något kul!
...
Läs mer
2007-02-07 00:29
Hervor Johansson
2007 ett helt Nytt ÅR ... med många oskrivna blad och alla möjligheter i världen ...bara att ta vara på dessa. Börjar med att titta bakåt, närmare bestämt 40 år ... Ja, så länge är det sedan jag åkte in i Malåträsk... som det hette då, en iskall nyårsdag. Den enda person som var i tjänst då var Ellen ( ej fru Lundgren)som serverade mej kaffe på Lundgren´s café. Den enda person som jag mötte ute på byn denna dag... var en glad person, som frågade vad jag gjorde i Malå. Det var nu bortgångna Gun-Britt Sandström, som blev min bästa vän genom åren. Hon visade också vägen till tandkliniken ute vid sjukstugan för den nya tandsköterskan från fjällvärlden.
Efter mycket om och men...hamnade jag i ett ostädat rum på en madrass med en lite lampa som lyste i mörkret. Burr ... ...
Läs mer
2007-01-13 14:03
Hervor Johansson
I årets sista timmar går tankarna tillbaka till vad som skett ... Tänk ifjol vid den här tiden satt Serge, Henry och jag ute i grillkåtan och och pratade om vad detta år (2006) skulle ha för överraskningar för oss.
Mona och Serge hade planerat att ge oss Världens överraskning i mars .. april...iår. De hade planerat för ett barn ... ja .. ja .. vad lite man vet om vad framtiden har i sitt sköte. ...
Läs mer
2006-12-31 22:23
Hervor Johansson
Tänk vad en RÖD NÄSA och konstiga kläder kan göra, med en människa ... så jätteskoj...göra en massa tokigheter... utan att någon tar illa upp!!
En CLOWN... alla har vi väl en liten clown inombords...som vill få människor, både stora -små att skratta och må bra. Tänk att jag har fått förmånen att vara denna tre gånger iår... midsommar,Joy Park...
Läs mer
2006-09-14 23:39
Logga in och dela nyheter
E-postadress:

Lösenord:
Glömt lösenordet | Registrera dig

Önskeposter.se
Ladda upp enkelt eget motiv/foto och få det utskriven som posters, fotoförstoring, canvas, affischer m.m.
www.onskeposter.se

Malåbo Visa alla
Maj-Britt
Katja
Jens
Siv
Robin
Evy
Peter
Angelica
cassandra

Rekomenderar Annonsera här
 Jobba effektivare 
och enklare online med era kunder, medlemmar, klienter m.fl!

- Skapa Faktura
- Kurser, Läxor
- Offert 
- Databas
- Tidsbokning
- WebbEnkät
- Undersökning
- Formulär
- Bokning
- Debattforum
- Nyhetsbrev
- Skapa Hemsida
  m.m.


Perfekt för företag, föreningar, kommuner
m.fl att komma igång och hantera.

PROFFMAN
www.proffman.se

Nå ut till samhället!
Annonsera på iMalå.se
och nå ut till 2/3 i Malå.
Sponsra och synas här »
Foto Visa alla
ingela Sommar 2010...
VÄRLDENS BARN i Malå Bilder från Malås insamling 20...
Rekomenderas Skapa annons »

Alltidminnas.se
Skapa en minnessida för någon
och låt minnen alltid leva vidare.
www.alltidminnas.se
Annonsera på iMalå.se
och nå ut till 2/3 i Malå.
Sponsra och synas här »

Startsidan · Företags nyheter · Evenemang · Debatt · Köp & Sälj · Foto · Video · Medlemmar · Registrera dig · Logga in
iMalå.se © 2020 | info@imala.se
Sidan inriktar sig till alla privatpersoner, företag, föreningar i Malå.
iMalå.se erbjuder samhället att själva kunna dela med sig nyheter, evenemang, information, händelser m.m direkt inom Malå.
Läs mer om iMalå.se |
Utgivare: John Proffman